مضرات مصرف چیپس سیب زمینی در دوره بارداری

به گزارش گلچینی از بهترین ها، محققان هشدار می دهند مصرف بیش از حد چیپس سیب زمینی و روغن گیاهی در طول بارداری منجر به افزایش ریسک مسائل بارداری و رشد بد نوزادان می گردد.

مضرات مصرف چیپس سیب زمینی در دوره بارداری

به گزارش خبرنگار مهر، مواد خوراکی نظیر چیپس و روغن گیاهی حاوی چربی های اُمگا6، بخصوص اسید لینولئیک، هستند و تحقیقات نشان می دهد مصرف بیش از حد این مواد غذایی می تواند منجر به بروز التهاب شده و با افزایش ریسک بیماری قلبی مرتبط است.

دین اسکلی، استاد دانشگاه گریفیت استرالیا، در این باره می گوید: برای زنان باردار توجه به تغذیه بسیار مهم است و تحقیق ما نشان می دهد مصرف بیش از حد یک نوع ماده غذایی خاص می تواند تاثیر منفی بر رشد نوزاد داشته باشد.

این مطالعه نشان می دهد مصرف اسید لینولئیک سه برابر توصیه روزانه در طول بارداری مضر است.

محققان در این مطالعه بر روی موش ها متوجه شدند در موش های مادری که رژیم غذایی شان مملو از اسید لینولئیک بود، سه تغییر روی داده بود: غلظت پروتئین های التهابی کبدشان تغییر نموده بود، غلظت پروتئین خون که می تواند منجر به انقباض رحم در طول بارداری گردد افزایش یافته بود، و هورمون تنظیم نماینده رشد کاهش یافته بود.

محققان با وجود این تاثیرات توصیه می نمایند زنان در سن بارداری باید مصرف میزان اسیدلینولئیک را در رژیم غذایی شان کاهش دهند.

همچنین در این مطالعه معین شد موش های که اسید لینولئیک رژیم غذایی شان بالا بود تعداد نوزادان نر متولدشده از آنها کمتر بود.

منبع: همشهری آنلاین

به "مضرات مصرف چیپس سیب زمینی در دوره بارداری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مضرات مصرف چیپس سیب زمینی در دوره بارداری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید