استقرار روحانی در روستاهای پر جمعیت نیازمند حمایت مسئولان است

به گزارش گلچینی از بهترین ها، عبدالحسین زمانپور بیان نمود: از تعداد 320 روحانی که در امر اقامه نماز فعالیت دارند 107 نفر مبلغه و 213 نفر مبلغ هستند که این نشان از فعالیت مبلغات خواهر در مدارس و مراکز علمی و اجتماعی دارد.

استقرار روحانی در روستاهای پر جمعیت نیازمند حمایت مسئولان است

وی گفت: 107 نفر مبلغه در دو گروه تبلیغی متشکل از 20 نفر خواهر در شهرستان های لردگان و شهرکرد، مشغول به تبلیغ هستند که با تمهیدات لازم تا سرانجام سال 97 این گروه های تبلیغی در 9 شهرستان استان تشکیل می گردد که یک ظرفیت 90 نفری از مبلغات خواهر در استان تشکیل خواهد شد.

کارشناس ساماندهی امور مبلغان و ائمه جماعات تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری اضافه نمود: با توجه به اعلام احتیاج بسیاری از روستا های پر جمعیت استان به دنبال آن هستیم تا تعداد روحانیون مستقر را به 87 نفربر اساس شاخص سال 97 افزایش دهیم، که این مسئله احتیاج به حمایت بیشتر مسئولان دارد تا اعتبارات فرهنگی، دینی را تقویت نمایند.

وی ادامه داد: بسیاری از روحانیون پس از اتمام دروس حوزه برای امرار معاش، خود به کارهای دیگری نظیر تدریس در مدارس و دانشگاه ها، دفترداری اسناد و ازدواج، قضاوت، وکالت وفعالیت های تبلیغی مشغول شده و از آن طریق زندگی خود را تأمین می نمایند.

وی بیان نمود: شهریه طلبگی نیز تا زمانی که طلاب به ارتباط خود با حوزه های علمیه ادامه دهند به آنان تعلق می گیرد که مبلغ ناچیزی است.

کارشناس ساماندهی امور مبلغین و ائمه جماعات گفت: در کنار مشاغل رسمی یادشده، مسجد داری و فعالیت های تبلیغی نیز یکی دیگر از منابع درآمدی روحانیون و طلاب به شمار می آید، بسیاری از روحانیون امامت جماعت یکی از مساجد را به عهده دارند و برای همین امر نیز مَبلغی به عنوان ایاب و ذهاب و یا مدیریت امور مسجد از هیئت امنای مسجد دریافت می نمایند.

عبدالحسین زمانپوراضافه نمود: مسائلی همچون میزان درآمد مسجد و محل آن که در کدام بخش شهر واقع شده است و یا اینکه مسجد، خانه امام جماعت دارد یا خیر و وضعیت مالی مردم منطقه نیز از متغیرهایی است که بر پرداخت حق الزحمه تبلیغی روحانیون اثر می گذارد.

وی ادامه داد: رسیدگی به امور مسجد بنا بر صلاحدید هیئت امنا و امام جماعت از فعالیت های جنبی امام جماعت محسوب می گردد و بسیاری از روحانیون دریافت حقوق از مسجد را مرتبط با این فعالیت ها می دانند.

کارشناس ساماندهی امور مبلغین و ائمه جماعات گفت: یک روحانی به طور متوسط مَبلغی کمتر از حقوق و مزایای مصوب توسط اداره کار برای کارگران، را دریافت می نماید و این در حالی است که روحانیون در تمام مناسبت های ملی و مذهبی و روز های سال مشغول به فعالیت هستند.

بیشترین تخریب ها از سوی دشمن نسبت به حوزه دین و روحانیون است

زمانپور به اشاره به هجمه های فرهنگی و جنگ نرم دشمن، بیان نمود: بیشترین تخریب ها از سوی دشمن نسبت به حوزه دین و روحانیون است و دشمن با شایعات و ایجاد شبهات در حجم انبود و با بهره گیری از انواع رسانه و صَرف هزینه های زیاد سعی در تضعیف اعتقادات مردم دارد.

کارشناس ساماندهی امور مبلغان و ائمه جماعات تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری دغدغه های اقتصادی را یکی از مسائل روحانیون بیان نمود و گفت: بدون شک توجه به معیشت روحانیون و خانواده های آنان با توجه به حجم گسترده تبلیغات ضد دینی می تواند تأثیر زیادی در پیشبرد اهداف و برنامه های فرهنگی، دینی داشته باشد.

زمانپور ادامه داد: ما بر این باور هستیم که امروز روحانیون در خط مقدم مبارزه با تهاجم فرهنگی هستند و همین امر باعث شده است که بیشترین هجمه ها متوجه آنان گردد، بر این اساس تعین راه حل های مناسب برای تأمین حداقل های معیشتی و آینده فرزندان آنان امری ضروری به نظر می رسد.

کارشناس ساماندهی امور مبلغین و ائمه جماعات اداره کل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری بیان نمود: متأسفانه بالا بودن نرخ تورم، بیکاری و نابسامانی های اقتصادی، باور ها و اعتقادات مردم را تحت الشعاع قرار داده است و این امر باعث شده تبلیغ در حوزه دین سخت تر انجام گردد.

منبع: خبرگزاری مهر

به "استقرار روحانی در روستاهای پر جمعیت نیازمند حمایت مسئولان است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "استقرار روحانی در روستاهای پر جمعیت نیازمند حمایت مسئولان است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید