طرز تهیه بورک گوشت و قارچ خوشمزه و پرطرفدار

به گزارش گلچینی از بهترین ها، هر چقدر هم عاشق برنج و خورش های مختلف باشیم، ممکن است گاهی خسته شویم و هوس غذاهای به اصطلاح خودمان نانی را بکنیم. این بار قصد داریم طرز تهیه بورک گوشت و قارچ را به شما آموزش دهیم که به عنوان یک فینگرفود یا پیش غذا و حتی غذای کامل در سایز ها و طعم های مختلف تهیه می گردد.

طرز تهیه بورک گوشت و قارچ خوشمزه و پرطرفدار

مواد لازم برای تهیه بورک گوشت و قارچ

  • خمیر یوفکا یک بسته
  • گوشت چرخ نموده 400 گرم
  • پیاز بزرگ یک عدد
  • قارچ خرد شده یک پیمانه
  • تخم مرغ دو عدد
  • سیب زمینی یک عدد
  • رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
  • ماست سون کاله خرید آنلاین یک فنجان
  • شیر کم چرب کاله خرید آنلاین یک فنجان
  • پنیر پیتزا شش قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • کنجد به میزان لازم

طرز تهیه بورک گوشت و قارچ

مرحله اول

ابتدا سیب زمینی را نگینی خرد کنید سپس داخل تابه با میزانی نمک و زردچوبه سرخ کنید.

مرحله دوم

پیاز را نگینی خرد نموده و داخل یک تابه با میزانی روغن تفت دهید. سپس فلفل، نمک، زرچوبه و گوشت چرخ نموده را داخل تابه بریزید و با هم تفت دهید تا گوشت سرخ گردد. وقتی گوشت پخته شد، قارچ را اضافه نموده سپس رب گوجه را اضافه کنید.

مرحله سوم

در نهایت سیب زمینی ها را اضافه نموده و کمی تفت دهید. شعله را خاموش نموده و کمی صبر کنید تا مایه خنک گردد.

مرحله چهارم

یک عدد تخم مرغ کامل را با 1 فنجان ماست و 1 فنجان شیر و 4 یا 5 قاشق غذاخوری روغن مایع مخلوط کنید.

مرحله پنجم

حالا یک ورقه خمیر برداشته و روی سطح کارتان قرار دهید. دقت کنید که هر بار یک خمیر را آماده نموده، بپیچید و بعد سراغ خمیر بعدی بروید چون خمیر یوفکا خیلی سریع خشک شده و ترک می خورد.

مرحله ششم

با قلموی آشپزی، میزانی از مایه تخم مرغی را روی خمیر ریخته و تمام سطح خمیر را بپوشانید. میزانی مایه گوشت را روی خمیر بریزید سپس میزانی پنیر پیتزا روی مواد بریزید و بورک را بپیچید.

مرحله هفتم

کف سینی فر یک تکه کاغذ روغنی پهن کنید و هر بورکی که می پیچید را داخل این سینی با فاصله از هم دیگر قرار دهید.

مرحله هشتم

وقتی تمام بورک ها آماده شدند، زرده تخم مرغ را داخل یک کاسه بریزید و با قلمو روی تمام بورک ها بمالید.

مرحله نهم

در آخر میزانی کنجد روی بورک ها بریزید و آن ها را داخل فری با دمای 180 تا 200 درجه سانتی گراد قرار دهید.

مرحله دهم

بعد از حدود 20 دقیقه بورک ها آماده اند. امیدواریم لذت ببرید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه بورک گوشت و قارچ خوشمزه و پرطرفدار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بورک گوشت و قارچ خوشمزه و پرطرفدار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید