طرز تهیه ساندویچ مرغ تابه ای با سس گوجه پنیری؛ خوشمزه و فوری

به گزارش گلچینی از بهترین ها، معمولا ساندویچ های مرغ از بین باقی ساندویچ ها و فست فود سالم تر هستند. خصوصا اگه بصورت خونگی و با مواد اولیه سالم تهیه بشه. ساندویچ مرغ تابه ای یکی از اون فست فودهای سالم همچون پنینی مرغه که اگه اون رو با سس گوجه پنیری سرو کنین می تونین از یک ساندویچ سالم و خوشمزه خونگی لذت ببرین. در خبرنگاران بلاگ همراه ما باشید.

طرز تهیه ساندویچ مرغ تابه ای با سس گوجه پنیری؛ خوشمزه و فوری مواد لازم ساندویچ مرغ تابه ای با سس گوجه پنیری:
سینه مرغ چرخ شده 300 گرم
پیاز 1 عدد
پیازچه 3- 4 عدد
گوجه فرنگی 3 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
سیر1 حبه
زردچوبه1 قاشق چایخوری
نمک و فلفلبا مقدار لازم
آویشن 1 قاشق چایخوری
پودر جوز هندی 1 چهارم قاشق چایخوری
پاپریکا 1 قاشق چایخوری
فلفل پرک قرمز1 قاشق چایخوری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده2 قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده3 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزابه مقدار لازم (حدودا 1 و نیم پیمانه)

طرز تهیه مواد مرغ تابه ای:

1- در ابتدا یک عدد پیاز و نصف فلفل دلمه ای را رنده می کنیم و آب آن ها را به یاری الک می گیریم و کنار می گذاریم تا از آن برای داخل سس استفاده کنیم.

سینه مرغ چرخ شده را به فلفل و پیاز رنده شده اضافه می کنیم. (می توانید از مخلوط سینه و ران مرغ چرخ شده نیز بهره ببرید.)

2- مواد را کمی هم می زنیم سپس ادویه ها را که شامل نمک و فلفل، زردچوبه، آویشن، پاپریکا و فلفل پرک قرمز است، به مخلوط اضافه می کنیم. گشنیز خرد شده و سیر رنده شده را نیز به مواد اضافه می کنیم.

می توانید از ترکیب گشنیز و جعفری خرد شده نیز بهره ببرید.

3- مخلوط مرغ را خوب ورز می دهیم تا همه مواد خوب با هم ترکیب شوند و بافت آن چسبنده و یکدست گردد. سپس روی آنرا می پوشانیم و در محیط خنک برای مدت حداقل 1 ساعت استراحت می دهیم تا طعم و مزه مواد یکی گردد.

آماده کردن سس گوجه پنیری:

در این فاصله سس ساندویچ را آماده می کنیم.

1- برای اینکار گوجه ها را خرد نموده و درون تابه ای تفت می دهیم.

2- بعد ازینکه گوجه ها کمی آب انداختند، فلفل دلمه ای خرد شده و پیازچه خرد شده را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم.

می توانید از ادویه هایی مانند پودر سیر، پودر جوزهندی کمی نمک و فلفل و آویشن برای خوش طعم تر شدن سس بهره ببرید.

3- آب فلفل دلمه ای و پیاز را که در ابتدای کار جدا نموده بودیم به سس اضافه می کنیم و هم می زنیم.

سپس اجازه می دهیم برای مدت حداقل 15 دقیقه روی حرارت ملایم باقی بماند تا هم مواد کاملا بپزند و هم آب آن کمی تبخیر گردد.

بعد ازین مدت زمان جعفری خرد شده را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم. سپس زیر حرارت را خاموش می کنیم.

طرز تهیه مرغ تابه ای:

برای آماده کردن مرغ تابه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن داخل آن می ریزیم.

1- گوشت مزه دار شده را داخل تابه می اندازیم و آن را یک دور داخل تابه زیر و رو می کنیم تا سطح آن نیز چرب گردد.

سپس آنرا را داخل تابه پهن می کنیم.

درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم به آرامی بپزد.

2- بعد از حدود 15 دقیقه که کباب مرغ نیم پز شد، 1 قاشق آبلیمو را همراه با 1 قاشق روغن زیتون و در صورت دلخواه 1 قاشق زعفران دمنموده ترکیب می کنیم و روی آن می ریزیم.

اگر روی کباب مرغ کاملا بسته بود و سفت شده بود می توانید به یاری قاشق آن را به صورت نواری برش بزنید. در غیر این صورت اجازه دهید کاملا روی آن ببندد سپس برش بزنید.

3- بعد از گذشت چند دقیقه اگر یک سمت کباب ها سرخ شده بود به آرامی آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگر نیز سرخ گردد.

برای تکمیل کردن سس گوجه پنیری آنرا مجددا روی حرارت می گذاریم و به مقدار دلخواه (حدودا 1 و نیم پیمانه) پنیر پیتزا به آن اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم پنیر داخل سس آب گردد.

4- بعد ازینکه سس گوجه پنیری آماده شد و دو طرف کباب ها سرخ شد می توانیم ساندویچ ها را آماده کنیم.

نان های باگت را از کنار برش می زنیم و خمیر آن را خارج می کنیم. یک لایه از سس گوجه پنیری روی نان می ریزیم و سپس یک برش از مرغ تابه ای روی سس قرار می دهیم.

5- روی مرغ ها و داخل ساندویچ می توانید به دلخواه از برگ کاهو، خیارشور و یا گوجه خرد شده بهره ببرید.

البته به علت استفاده از سس گوجه پنیری، می توانید گوجه خرد شده را حذف کنید.

روی کاهوها مقداری سس فرانسوی و یا ترکیب سس گوجه فرنگی و مایونز یا هر نوع سس دیگری استفاده می کنیم .

ساندویچ ها را از وسط برش زده و با انواع سس و نوشیدنی دلخواه سرو می کنیم.

نکات مهم ساندویچ مرغ تابه ای با سس گوجه پنیری

  1. برای مواد این ساندویچ می توانید از سینه مرغ چرخ شده و یا ترکیب سینه و گوشت مرغ چرخ شده بهره ببرید.
  2. در صورت دلخواه می توانید مواد مرغی ساندویچ را به صورت گرد و برگری درست نموده و در خاتمه آنرا همراه با نان برگر سرو کنید.
  3. حتما بعد از ترکیب کردن مواد مرغ اجازه دهید به مدت حداقل 1 ساعت در محیط خنک استراحت کند تا حسابی مزه دار گردد.
  4. این کباب های لذیذ را کنار برنج نیز می توانید سرو بکنید.
  5. حتما بعد از پهن کردن مواد مرغ در تابه، درب آنرا را ببندید تا گوشت آن مغز پخت گردد و نرم تر باقی بماند.
  6. دقت کنید که بعلت استفاده از گوشت سینه مرغ کباب زود می پزد و بیش از میزان پختن آن باعث سفت شدن آن می گردد.

ساندویچ یک نوع غذای بدون برنج است که برای کسانی که با برنج خوردن میانه خوبی ندارند این غذا توصیه می گردد.

منبع: اُکالا

به "طرز تهیه ساندویچ مرغ تابه ای با سس گوجه پنیری؛ خوشمزه و فوری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ساندویچ مرغ تابه ای با سس گوجه پنیری؛ خوشمزه و فوری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید