مقایسه 5 لوبیای پُرمصرف

به گزارش گلچینی از بهترین ها، طعم لوبیا سیاه، طعمی بین گوشت قرمز و قارچ خوراکی است که این طعم منحصر به فرد، باعث محبوبیت این نوع لوبیا در میان بسیاری از افراد در کشورهای جنوبی قاره آمریکا مانند برزیل و مکزیک شده است!

مقایسه 5 لوبیای پُرمصرف

مقایسه 5 لوبیای پُرمصرف

انواع لوبیاها جزو منابع پروتئین گیاهی هستند که در برنامه غذایی هفتگی و گاهی روزانه افراد صندلی ثابتی دارند به طوری که مخلوط شان با غلات به اندازه پروتئین گوشت تأمین نماینده احتیاج روزانه بوده و به اسم یک عادت غذایی مناسب توصیه می گردد. در این مطلب، سری به جهانی لوبیاها زده ایم تا با مزایا و معایب آن ها بیشتر آشنا شویم.

لوبیا چشم بلبلی

این لوبیا یکی از قدیمی ترین انواع لوبیاها است که بسیاری از مردم جهان آن را به صورت پخته یا همراه با برنج در شب سال نوی خود می خورند و اعتقاد دارند که خوردن لوبیا چشم بلبلی در شب سال نو می تواند برای آن ها شانس و خوشبختی بیاورد!

معمولاً محصول لوبیا چشم بلبلی در معرض آفت ها و حشره ها و بیماری ها قرار نمی گیرد و به همین خاطر از شر سم پاشی و ترکیب های آفت کش در امان می ماند و از این نظر می تواند گزینه مناسب و سالمی برای تهیه غذاهای شما باشد.

این نوع لوبیا بیشتر در کشورهای آسیایی کشت می گردد و از قرن 17 به بعد، کشت آن در منطقه ها جنوبی قاره آمریکا هم شروع شد. ضمناً لوبیای چشم بلبلی بیشترین اندازه پروتئین را در میان گروه لوبیاها دارد.

لوبیاچیتی

لوبیاچیتی که به آن لوبیای رومی هم می گویند، یکی از محبوب ترین لوبیاها در بین ایتالیایی ها، پرتغالی ها و ترکیه ای ها است.

خیلی ها معتقدند که طعم این لوبیا نسبت به لوبیای سفید و حتی قرمز بهتر است و با خوردن آن کمتر دچار نفخ می شوند اما هنوز شواهدی که نشان بدهند کدام یک از انواع لوبیاها نفاخ تر هستند به دست نیامده است. آمینواسید فراوان موجود در لوبیاچیتی آن را به یک منبع خوب و عالی برای دریافت پروتئین و جایگزین مناسبی برای انواع گوشت ها تبدیل نموده است. بنابراین، شما می توانید گاهی هم از این نوع لوبیا به جای گوشت در برنامه غذایی تان یاری بگیرید! یادتان باشد که لوبیای چیتی از نظر اندازه فیبر بر سایر لوبیاها فزونی دارد.

لوبیا قرمز

لوبیا قرمز که به خاطر شکل و شمایلش به آن لوبیای فلفلی یا لوبیای کلیوی هم می گویند، بومی نواحی شمالی کشور هند است. این لوبیا در بین آمریکایی ها هواداران بسیاری دارد.

لوبیا قرمز هم مانند بعضی از انواع لوبیاهای دیگر حاوی ماده مسمومیت زایی به نام فیتوهائماگلوتینین است که این ماده سمی، تنها با 10 دقیقه جوشیدن از بین می رود. بهتر است شما برای از بین بردن این ماده سمی، لوبیا قرمز را به طور کامل و با دمای حداقل 80 درجه سانتی گراد بجوشانید.

ضمناً هر 100 گرم از لوبیای قرمز 333 کیلوکالری انرژی دارد و این اندازه در مقایسه با سایر لوبیاها بیشترین رقم است.

لوبیا سیاه

طعم لوبیا سیاه، طعمی بین گوشت قرمز و قارچ خوراکی است که این طعم منحصر به فرد، باعث محبوبیت این نوع لوبیا در میان بسیاری از افراد در کشورهای جنوبی قاره آمریکا مانند برزیل و مکزیک شده است!

مردم کوبا و آمریکای شمالی بیشتر از این لوبیا برای تهیه سوپ های رسمی شان استفاده می نمایند و گاهی آن را به صورت پخته و به اسم وعده صبحانه یا حتی شام، مصرف می نمایند.

لوبیای سیاه یکی از غنی ترین منابع دریافت انواع آنتی اکسیدان ها است و از این نظر یک ماده غذایی ضدسرطان محسوب می گردد. یادتان باشد که این لوبیا از نظر اندازه اسیدفولیک بر دیگر لوبیاها فزونی دارد.

لوبیا سفید

لوبیا سفید، خوراکی محبوب آمریکایی ها و انگلیسی ها است! نتایج تحقیقات نشان داده است که مصرف منظم و به اندازه لوبیا سفید می تواند سطح کلسترول خون را پایین بیاورد و یک ماده ضدباکتری مناسب محسوب می گردد.به علاوه، لوبیا سفید برترین منبع دریافت اسیدفولیک است و مواد مغذی موجود در آن می توانند رشد سلول های سرطانی را در بدن به تعویق بیندازند.

از قلم نیاندازید که لوبیا سفید در مقایسه با سایر لوبیاها بیشترین اندازه سدیم را دارد.

منبع:http://www.tebyan-zn.ir/

ارسال به وسیله کاربر محترم سایت : hasantaleb

منبع: راسخون

به "مقایسه 5 لوبیای پُرمصرف" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقایسه 5 لوبیای پُرمصرف"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید