آزمایش بالینی واکسن کرونای نواواکس در آمریکا انجام می گردد
به گزارش گلچینی از بهترین ها به نقل از اسپوتنیک، شرکت آمریکایی نواواکس روز گذشته گفت مرحله سوم آزمایش بالینی واکسن کووید19 خود را در آمریکا شروع می نماید. این پنجمین شرکتی است که مرحله نهایی آزمایش بالینی واکسنی را در آمریکا اجرا می نماید.

طبق بیانیه جدید انستیتو بهداشت ملی آمریکا، قرار است 30 هزار نفر در آزمایش بالینی این واکسن در 115 شهر آمریکا و مکزیک شرکت نمایند. بخشی از هزینه اجرای این آزمایش بالینی توسط انستیتو بیماری های عفونی و آلرژی تامین می گردد. این فرایند ایمنی و تاثیرگذاری واکسن کووید19 توسعه یافته در نواواکس را نشان می دهد.
شرکت نمایندگان در آزمایش بالینی دو دوز از واکسن را دریافت می نمایند که با فاصله 21 روز به داوطلب تزریق می شوند.
واکسن مذکور از نسخه تثبیت شده پروتئین اسپایک ویروس SARS-CoV-2 توسعه یافته است. بنیاد CEPI که از زیرمجموعه های بنیاد بیل و ملیندا گیتس است نیز برای توسعه این واکسن بودجه ای در اختیار نواواکس قرار داده بود.
منبع: خبرگزاری مهر