طرز تهیه دلمه کلم با سس گوجه فرنگی

به گزارش گلچینی از بهترین ها، دلمه یکی از غذاهای محبوب ایرانی هاست که بازارش در اواخر بهار و ابتدای تابستان بسیار داغ است. دلمه کلم یکی از انواع دلمه های خوشمزه و پرطرفدار است.

طرز تهیه دلمه کلم با سس گوجه فرنگی

گلچینی از بهترین ها | سرویس آشپزی - نکته جالب توجه درباره دلمه کلم (Cabbage Rolls) این است که این دلمه در بین روسها نیز از محبوبیت زیادی برخوردار است. چرا که دلمه کلم یکی از بهترین غذاهای پیشگیری کننده از سرماخوردگی در زمستانهای سرد و طولانی کشور روسیه است. برای آشنایی با روش پخت و یا دلمه سبزیجات مختلف به سایر مقالات بخش آشپزی گلچینی از بهترین ها و مقاله مربوط به انواع دلمه مراجعه کنید.

مواد لازم برای تهیه دلمه کلم

برگ کلم

به میزان لازم

گوشت چرخ شده

250 گرم

پیاز

1 عدد

هویج رنده شده

2 عدد

برنج

1/2 پیمانه

جعفری و ترخون ساطوری شده

1 پیمانه

نمک و فلفل

به میزان لازم

روغن زیتون

به میزان لازم

بیشتر بدانید: طرز تهیه دلمه کلم برگ خوشمزه و آموزش پیچیدن دلمه کلم

طرز تهیه دلمه کلم با سس گوجه فرنگی

  1. ابتدا برگ کلمها را شسته و به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید. (در حدی که کلمها کمی نرم شوند.)
  2. برنجها را به مدت 5 دقیقه نیمپز کنید. (نیازی به پخت کامل نیست.
  3. پیاز ها را به صورت نگینی خرد نموده و در روغن زیتون تفت بدهید.
  4. در یک کاسه عظیم گوشت چرخ شده، هویج رنده شده، برنج نیمپز، جعفری، ترخون ساطوری شده و پیاز تفت داده شده را با هم مخلوط کنید.

5. میزان مناسبی از مواد گوشتی (2 قاشق غذا خوری) را بین برگ کلم ها قرار دهید و به طور کامل رول کنید.

6. در یک قابلمه چدنی سس را آماده کنید و دلمه ها را درون سس بچینید و به مدت یک ساعت با حرارت ملایم بپزید.

7.پس از آماده شدن دلمه ها را با سس و در صورت تمایل خامه ترش سرو کنید.

مواد لازم برای سس گوجه فرنگی دلمه کلم

آب گوشت یا مرغ

1/5 پیمانه

کنسرو گوجه فرنگی

1 پیمانه

پیاز رنده شده

1 عدد

طرز تهیه سس گوجه فرنگی دلمه کلم

پیاز رنده شده را با مقدار کمی روغن زیتون تفت دهید سپس کنسرو گوجه فرنگی را اضافه نموده و در نهایت آب گوشت یا مرغ را به آن بیفزایید و اجازه دهید تا کمی قوام آید.

منبع: setare.com

به "طرز تهیه دلمه کلم با سس گوجه فرنگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دلمه کلم با سس گوجه فرنگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید