طرز تهیه خورشت ماست اصفهانی

خورشت ماست یک غذای سنتی و خوشمزه اصفهانی است که در اصل آن را با گوشت گردن گوسفند تهیه می کردند اما شما بسته به سلیقه یا به دلیل پیروی از رژیم غذایی خاص یا منع مصرف گوشت قرمز می توانید آن را با مرغ جایگزین کنید. این غذا که ظاهری شبیه به حلیم دارد را معمولا به عنوان پیش غذا سرو می نمایند.

طرز تهیه خورشت ماست اصفهانی

امروز قصد داریم طرز تهیه خورشت ماست برای 4 نفر را به شما آموزش دهیم پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خورشت ماست اصفهانی

250 گرم گوشت گردن بی استخوان

3 پیمانه ماست سون کاله

1 عدد پیاز

1 عدد زرده تخم مرغ

نصف لیوان شکر

1 قاشق سوپ خوری گردو

1 قاشق سوپ خوری بادام

1 قاشق سوپ خوری گلاب

1 قاشق سوپ خوری زعفران

نمک و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه خورشت ماست اصفهانی

گوشت گردن (همانطور که اشاره شد بسته به سلیقه می توانید به جای گوشت قرمز از مرغ بهره ببرید). را به همراه پیاز و زرد چوبه در قابلمه ای بریزید و کمی تفت دهید سپس چند لیوان آب اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا به خوبی پخته شده و گوشت نرم گردد.(در صورتیکه از گوشت با استخوان استفاده نموده اید در این مرحله باید آن را از طرف خارج نموده و با دقت استخوان ها را جدا کنید). گوشت را به خوبی بکوبید تا جایی که کاملا کش بیاید. همزمان در ظرفی دیگر تخم مرغ را با شکر و ماست هم بزنید تا به خوبی با هم مخلوط و یکدست شوند؛ این مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید و تا وقتی که جوش بیاید صبر کنید. بعد گوشت را به آن اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.نمک، گردو، گلاب، بادام و زعفران را به خورش ماست اضافه کنید، آن را روی حرارت قرار دهید تا جا بیفتد. بعد از آن خورشت را در ظرف ریخته و مدتی در یخچال بگذارید و پس از آنکه خنک شد به دلخواه با مغز بادام و پسته تزئین نموده و سرو کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه خورشت ماست اصفهانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورشت ماست اصفهانی"

نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید