عسل، شیرینی طبیعی

به گزارش گلچینی از بهترین ها، عسل شنیده اید که می گویند عسل برای سرماخوردگی مفید است و نوشیدن مخلوط عسل با آب جوش قبل از صبحانه برای بهبود علایم سرماخوردگی مفید است؟ هرچند استفاده از عسل در درمان بیماری ها در گذشته بیشتر بوده است اما هنوز هم خیلی ها عسل را به خاطر خواص دارویی اش استفاده می نمایند. بعلاوه با توجه به مضرات

عسل، شیرینی طبیعی

عسل، شیرینی طبیعی

عسل شنیده اید که می گویند عسل برای سرماخوردگی مفید است و نوشیدن مخلوط عسل با آب جوش قبل از صبحانه برای بهبود علایم سرماخوردگی مفید است؟ هرچند استفاده از عسل در درمان بیماری ها در گذشته بیشتر بوده است اما هنوز هم خیلی ها عسل را به خاطر خواص دارویی اش استفاده می نمایند. بعلاوه با توجه به مضرات مصرف قند و شکر پزشکان توصیه می نمایند مصرف آنها محدود گردد و در صورت تمایل به استفاده از مواد قندی، مواد قندی طبیعی مانند عسل، خرما و کشمش استفاده گردد. اگر قصد دارید عسل خریداری کنید و نمی دانید چه طور از طبیعی بودن آن اطمینان یابید، با ما همراه شوید.

عسل یک محصول غذایی مفید است که از قرن ها پیش به نام مقوی ترین غذاها شناخته شده و به خاطر ویژگی های شفابخشی که دارد در درمان بیماری ها هم کاربرد داشته است. ابوعلی سینا فیلسوف و شخصیت عظیم پزشکی ایرانی، یک هزار سال پیش در کتاب قانون پزشکی خود، نسخه های زیادی بر پایه عسل و موم تجویز می نموده و بعلاوه بقراط حکیم پدر پزشکی و بنیانگذار طب یونانی حدود 2500 سال پیش در خصوص اهمیت عسل گفته است: هر دارویی از مواد غذایی درست می گردد و متقابلا هر غذایی هم جانشین دارو می گردد، عسل به این هر دو شرط پاسخگو است. عسل سرشار از مواد مغذی مختلف است. تا کنون حدود 20 نوع قند در عسل شناخته شده که مهم ترین آن ها گلوکز و فروکتوز است. عسل فاقد هر گونه چربی است و پروتئین آن هم منشاء گیاهی و هم منشاء جانوری دارد. بعلاوه عسل حاوی انواع مواد معدنی مانند کلسیم، پتاسیم، آهن، فسفر و مهمیم است.

عسل سرشار از ویتامین های مختلف است. به طور میانه هر 100 گرم عسل، 364 کالری انرژی دارد. با توجه به تنوع آب و هوایی منحصر به فرد ایران عسل فراوریی کشور ما در نوع خود بی نظیر است، اما توجه چندانی به ارزش غذایی آن نمی گردد و خیلی ها مرباها و قندهای مصنوعی را ترجیح می دهند. مصرف عسل در کشور ما در حدود 480 گرم است که نسبت به اروپا از نصف هم کمتر است. وجود عسل های تقلبی و محصولات بدون نام معتبر و نشان استاندارد در بازار هم یکی از علل عدم تمایل مصرف نمایندگان به این محصول غذایی است. عسل طبیعی عسل طبیعی را چه طور بشناسیم؟ با این همه عسل هواداران زیادی دارد و کمتر کسی است که از طعم و مزه عسل خوشش نیاید. این موضوع موجب شده است بعضی افراد سود جو به فکر فراوری عسل تقلبی بیفتند. خواص عسل خالص و طبیعی به شدت با عسل های تقلبی فرق دارد و مصرف آن ها به هیچ وجه توصیه نمی گردد. به همین دلیل خیلی ها می خواهند بدانند چه طور می توان عسل طبیعی و عسل تقلبی را از هم تشخیص داد؟

بعضی افراد از روی مقدار رطوبت عسل از طریق برگرداندن شیشه عسل و سرعت بالا و پایین رفتن حباب های داخل شیشه یا از طریق مقدار کش آمدن عسل، نحوه پخش شدن قطره عسل روی کاغذ کاهی و نحوه سوختن عسل روی شعله در خصوص طبیعی بودن یا نبودن عسل قضاوت می نمایند که هیچ کدام از این روش ها دقیق و مطمئن نیست. بعضی از افراد خبره و با تجربه، عسل طبیعی را از نوع خاص شیرینی و طعم ویژه اش می شناسند و حتی نوع عسل را از نظر گیاه مورد مصرف زنبور معین می نمایند زیرا هر گیاه مزه خاصی به عسل می دهد. باید توجه داشت که عسل مصنوعی بیشتر مزه شیرینی شکر می دهد تا مزه خالص عسل اما برای افرادی که تخصص چندانی در این زمینه ندارند هیچ یک از این راه ها برای شناخت عسل طبیعی توصیه نمی گردد.

واقعیت این است که با توجه به مواد بسیار زیاد تشکیل دهنده عسل، تشخیص خلوص آن به آسانی ممکن نیست و حتما باید از آزمایشگاه های معتبر یاری گرفت. به همین دلیل توصیه می گردد هنگام خرید عسل به پروانه های بهداشتی صادره از سازمان دامپزشکی کشور، پروانه بسته بندی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا پروانه استاندارد توجه نموده و محصولاتی که نام و نشان معتبر و بسته بندی مناسب دارند، انتخاب کنید و از خرید انواع عسل های بدون بسته بندی، برچسب و نام و نشان استاندارد که به نام عسل طبیعی به فروش می رسند، خودداری کنید.

ارسالی از طرف کاربر محترم : MADHI-KK

منبع: راسخون

به "عسل، شیرینی طبیعی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "عسل، شیرینی طبیعی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید