آموزش تصویری تهیه قرابیه بادام به 2 روش؛ گران ترین شیرینی تبریز!

به گزارش گلچینی از بهترین ها، قرابیه، به ترکی آذربایجانی قورابیه؛ نوعی شیرینی سنتی تبریز است. این شیرینی در شهرهای مختلف آذربایجان از جمله تبریز، قزوین، زنجان در جمهوری آذربایجان و ترکیه پخته می گردد. قرابیه در تبریز به عنوان شیرینی مجلسی و گران قیمت محسوب می گردد؛ در زنجان به آن قرابی می گویند. البته انواع دیگری از قرابیه مانند قرابیه سیب و دارچین هم وجود دارد.

آموزش تصویری تهیه قرابیه بادام به 2 روش؛ گران ترین شیرینی تبریز! مواد لازم برای تهیه قرابیه بادام:
بادام پوست گرفته خام (برای تهیه آرد بادام)150 گرم
شکر200 گرم
سفیده تخم مرغ3 عدد
مخلوط مغز پسته و بادام و شکربه میزان لازم

طرز تهیه قرابیه تبریزی:

قرابیه را میتوان به 2 روش درست کرد؛ روش اول، روش اصیل تبریزی در پخت قرابیه است که فوت و فن های خاصی دارد و روش دوم روش ساده تری است که کسانی که مهارت زیادی در شیرینی پزی ندارند میتوانند، از آن استفاده نمایند! ما در اینجا هر دو روش را به شما عزیزان آموزش میدهیم.

طرز تهیه قرابیه به روش ساده:

1- بادام تازه پوست کنده را آسیاب کنید و آرد بادام درست کنید.

2- سفیده و زرده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید.

3- سفیده و شکر را با دور تند همزن باهم مخلوط کنید.

4- وقتی که مخلوط غلیظ سفید رنگ کشدار به دست آمد، آرد بادام را به آن اضافه کنید و با دور میانه یا کند همزن مخلوط کنید.

5- مواد را داخل قیف ریخته و داخل سینی فر، کاغذ روغنی گذاشته و خمیر را به وسیله قیف به شکل دایره، با فاصله روی سینی بریزید. سپس روی آن ها پسته، بادام و شکر بریزید.

6- شیرینی ها را در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم شده، به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید تا روی آن ها طلایی گردد.

7- بعد از سرد شدن، شیرینی ها را از کاغذ روغنی جدا کنید.

طرز تهیه قرابیه به روش اصیل تبریزی:

1- بادام را به صورت پودر درآوردید و همراه با شکر و سفیده تخم مرغ دو بار، با دنده ریز چرخ گوشت چرخ کنید.

2- خمیر را ورز دهید تا سفید رنگ گردد.

3- مواد را داخل قیف پارچه ای با سر ماسوره ساده بریزید.

4- داخل سینی فر، کاغذ روغنی گذاشته و خمیر را به وسیله قیف به شکل دایره، با فاصله روی سینی بریزید.

5- سپس روی آن ها پسته و بادام و شکر بریزید و با شرایط روش قبل در فر بگزارید و بعد از سرد شدن، شیرینی ها را از کاغذ روغنی جدا کنید.

نکات مهم در پخت قرابیه تبریزی:

در صورت احتیاج و سفت بودن خمیر، سفیده تخم مرغ به میزان کم اضافه گردد.

دقت داشته باشید خمیر به روغن نیفتد تا قرابیه با کیفیتی داشته باشید.

این شیرینی به علت داشتن بادام و پسته، غنی از آهن گیاهی است، ولی در عوض کالری بالایی دارد، لذا از مصرف زیاد آن پرهیز کنید.

پس از سرد شدن، شیرینی را از کاغذ روغنی جدا سازید و در ظرف دردار نگهداری کنید(این شیرینی، در مجاورت هوا زود خشک می گردد.)

در صورتی که شیرینی به کاغذ روغنی چسبیده بود، کمی آب به پشت کاغذ اسپری کنید یا با دستمال نمدار به پشت کاغذ بکشید و بعد شیرینی ها را جدا کنید.

امیدواریم از آموزش دستور تهیه قرابیه لذت برده باشید و این شیرینی لذیذ و اصیل را در منزل درست کنید. علاوه بر قرابیه، اگر به شیرینی های تبریزی علاقه دارید، میتوانید باقلوای لانه بلبلی و دسر زیبا و لذیذ کادایف را نیز امتحان کنید.

منبع: اُکالا

به "آموزش تصویری تهیه قرابیه بادام به 2 روش؛ گران ترین شیرینی تبریز!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آموزش تصویری تهیه قرابیه بادام به 2 روش؛ گران ترین شیرینی تبریز!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید