طرز تهیه دسر گلت خرما مناسب ماه مبارک رمضان

به گزارش گلچینی از بهترین ها، یک کارشناس آشپزی، در برنامه ای تلویزیونی روش تهیه دسر گلت خرما را آموزش داد.

طرز تهیه دسر گلت خرما مناسب ماه مبارک رمضان

برنامه تلویزیونی دستپخت، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت دسر گلت خرما دعوت کرد.

برای تهیه این دسر خوش طعم نیاز داریم به:

خرما پیارم 250 گرم، آرد 220 گرم، شکر 16 گرم، نمک 0/5 میلی گرم، کره 130 گرم، آب سرد 35 گرم

مواد داخلی:

کره 20 گرم، خرمای خرد شده 250 گرم، عسل 1 قاشق غذاخوری، دارچین به اندازه لازم، جوز هندی به اندازه لازم، پودر گردو 50 گرم

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله دسر گلت خرما را مشاهده می کنید.

بیشتر بخوانید

گلچینی از بهترین ها فیلم و صوت فیلم و صوت

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "طرز تهیه دسر گلت خرما مناسب ماه مبارک رمضان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دسر گلت خرما مناسب ماه مبارک رمضان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید